Un camió frigorífic de gran tonatge ha destrossat aquest dimarts, al voltant de les quatre de la tarda, una part important de la glorieta de la remodelada plaça de Barcelona de Puigcerdà (Cerdanya).

Tot i que la policia local no ha volgut facilitar cap mena d’informació sobre el sinistre, alguns testimonis han explicat que el vehicle s’hauria precipitat contra la rotonda en distreure’s i no haver pogut frenar a temps. Sortosament no cal lamentar cap dany personal.

Es dóna la circumstància que el passat dilluns 17 de juliol es va inaugurar la remodelació d’aquest espai públic, coincidint  amb  la recta final dels actes de la Festa Major del Roser de la vila.

La nova plaça esdevé l’entrada al nucli històric, amb l’illa de vianants i centre comercial a cel obert.

Les obres van costar 400.000 euros i les van executar les empreses Catalana d’Infraestructures, Acces Safety, Pasquina, Novatilu, Segovia i les jardineries Chia i Sant Marc, entre d’altres. Els treballs van ser finançats en gran part amb una subvenció dels Plans de Foment Territorial del Turisme de la Generalitat de Catalunya i també amb fons propis de l’Ajuntament.