Continua el degoteig de persones diagnosticades amb coronavirus a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. La xifra actual s’eleva a les 42 persones, segons informa el departament de Salut de la Generalitat.

D’aquests casos; 19 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 15 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 4 persones a l’Hospital de la Seu d’Urgell estables a planta; i 4 persones a l’Hospital de Cerdanya estables a planta.

En les últimes hores ha estat donada d’alta una persona que es trobava ingressada a l’Espitau Val d’Aran. Les altes acumulades a la regió Alt Pirineu i Aran a data d’avui són 9.

El nombre total de casos positius confirmats a la demaració de Lleida és de 352. Actualment, 164 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió de Lleida amb coronavirus.

D’aquests casos, 111 es troben ingressats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida 80 dels quals estan estables a planta i 31 es troben a l’UCI; 29 persones a l’Hospital de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI i 24 persones estan ingressades en centres privats.