El president del grup socialdemòcrata, Pere López, ha informat que Andorra Telecom i FEDA està enviant cartes a aquells usuaris que tenen algun deute per impagaments amb les companyies, sota l’amenaça de tallar-los els subministraments telefònic i elèctric.

Durant el debat aquest dijous al Consell General de la proposició de llei de modificació de la segona Llei òmnibus, López ha criticat a les dues empreses parapúbliques per “no estar al costat dels autònoms, empresaris i famílies” durant l’actual context de crisi econòmica. En aquest sentit, ha acusat les dues empreses parapúbliques de tenir “un afany més recaptatori que no pas de servei públic”.

Per la seva part, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó ha assenyalat que Andorra Telecom i FEDA han destinat tres milions d’euros per ser al costat de les empreses. Calvó ha assegurat que, si cal, les dues companyies continuaran contribuint a pal·liar els efectes de la crisi.

Finalment, la proposició de llei ha estat rebutjada amb 9 vots en contra (Ciutadans Compromesos, Liberals i Demòcrates) i 6 a favor (Terceravia i Socialdemòcrates).