Talls elèctrics la setmana vinent a Guils, Isòvol, Bellver i Puigcerdà

0
742

Endesa ha informat que per tal d’incrementar la qualitat del seu servei, realitzarà els pròxims dies una sèrie de treballs de manteniment i millora de la seva xarxa de distribució a diferents municipis de la Cerdanya.

El dilluns dia 1 de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda al terme municipal de Puigcerdà, a l’Antiga Farinera, la Colònia Salvador, la Zona de la Fleca Vella, el Pont de Sant Martí i el Camí de Sant Marc.

També el dilluns a Guils en el mateix horari a les avingudes de La Capella, President Macià i Rita Casamitjana i als carrers Closetes, Camí de Pahul, Cua de Guilla, Alt, Mig i Baix, Catalunya, de la Canal, de la Font, de la Vall, del Puig, de la Carrera, del Set, dels Aspres, Europa, Goma, Guils, Lluís Companys, Malet, Muntanya, Querol, Rufaca, Torrent del Bosc, Vinyola, a la plaça Sant Vicens-Saneja, a la Travessera Goma, a la urbanització Roc Foradat i als camins al Puig de Saneja, de les Olives, Cal Peiro i Gavarrera.

Igualment es produiran talls en el subministrament elèctric el matí del dia 3 a Isòvol, a la carrereta C1313 i a Bellver de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia a l’Avinguda de La Cerdanya, als carrers Tossalet del Pla, Joan Maragall, a la carretera de Puigcerdà i a Cortàs.

A Bolvir hi haurà talls el dia 4 entre les 9 del matí i la 1 del migdia als carrers Agustí Manaut, Ciutadella, al carrer de les Escoles, La Closa d’En Pau, carrer Sant Galderic, Santa Cecilia, Segre-Les Espiraltes, al carrer de la Zona del depòsit i a la Carretera de Niula (La Pleta).

L’empresa elèctrica recorda que durant els talls, les línies es consideren igualment en tensió, motiu pel qual el subministrament es pot reposar en qualsevol moment.