L’ajuntament haurà de desmuntar els lavabos de 38.000 € de la plaça Joan Sansa de la Seu

Per Redacció

0
2862

Nou nyap de l’equip de govern municipal de JuntsxCat i ERC de l’ajuntament de la Seu d’Urgell que en les pròximes setmanes haurà de procedir a desmuntar els lavabos públics que va habilitar en els baixos d’un edifici de la plaça de Joan Sansa, a tocar dels carrers Comtat d’Urgell i Joaquim Viola, el maig de l’any passat.

Segons ha pogut saber LA VALIRA, el consistori va realitzar la infraestructura sense comptar amb el vistiplau de tota la comunitat de veïns. La disconformitat a la instal·lació d’una cabina-lavabo auto rentable a l’immoble per part d’alguns inquilins ha provocat que el consistori hagi de tirar enrere i es vegi obligat a haver-ho de desmuntar i tornar a deixar el local tal qual estava abans de les obres.

El subministrament i instal·lació de la infraestructura, realitzada per l’empresa basca Lorke Systems SL, ha significat unes despeses econòmiques de 37.159,10 €. A aquests diners caldrà afegir el cost dels treballs per retirar la cabina dels lavabos.

Cal recordar que la creació dels urinaris públics va ser acordava en sessió plenària de l’ajuntament del mes de febrer de 2019 per iniciativa d’ERC i el suport dels neoconvergents. Des de la seva inauguració l’estiu passat no ha estat mai en servei.