En defensa de la llibertat d’expressió i de la democràcia

Tomàs Boeto

1
2089

Fa uns dies, a la meva ciutat de La Seu d’Urgell passen coses que no són d’un país normal. Els Mossos d’Esquadra han interrogat a joves urgellencs, a la comissaria, per tal de conèixer la identitat d’un perfil de facebook.

Quin era l’ interès?   Doncs es tracta d’un tal Aleix Ribot,  que més enllà de compartir o no totes les coses que diu -algunes jo no les subscriuria-, fa una crítica molt irònica de la gestió de l’alcalde Batalla i també dels altres grups polítics de l’Ajuntament.

Què passa a La Seu? No es pot criticar els grups polítics? Què li passa al Sr. Batalla? Tenim un alcalde que per defensar-se de la crítica, o millor dit per anul·lar-la,  ha de moure fils sense donar la cara per tal d’intimidar a qualsevol que s’atreveixi a discrepar de la seva discutible gestió.

En un país normal, la democràcia, la llibertat d’expressió, la discrepància i la confrontació d’idees, són bàsiques per garantir la convivència i el progrés.

Hem d’alçar la veu contra les denúncies als jutjats, quan s’ utilitza la policia de tots per intimidar, per  fer callar les veus discrepants. El silenci ens fa còmplices. La història ens ha ensenyat que mirar cap a un altre costat, quan es vulneren drets fonamentals, no ens porta res de bo.

Animo des d’aquí a denunciar les actituds sectàries i arbitràries d’un alcalde i d’un Ajuntament que la ciutat de La Seu no es mereixen.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Tot això ens don a persa que el Sr. Batalla, es un home del pujolisme sectari de la corrupció, en els seus propis interessos personalistes, de la pela i dels patrimoni personal a costa del poble de la Seu d’Urgell, tota una gran trama de possibles màfies de corrupció fins al extrem que des de fa dos legislatures municipals els regidors de ERC. Han i estan mirant cap una altre banda de les polítiques antisocials del Sr. Batalla, esta portant a la població de la Seu d’Urgell, evident ment a canvi de contraprestacions a nivell personal dels propis regidors d’ERC.
    Tot plegat es mol llastimós tot, i la central d’ERC, que ja tenen noticies de aquestes irregularitat per par dels regidors d’ERC, de la Seu.
    De moment esta allada.
    Ull, ciutadans de la Seu, no interessa aquet tipus de polítics, que miren per els seus propis beneficis i patrimonials a títol personal, amagant-se sota les sigles d’un partit polític, per un forma de llistes tancades en unes eleccions.

Article anteriorSOS dels veïns de Puigcerdà pel ‘botellón’ i el soroll nocturn
Article següentL’acord amb l’hospital de Meritxell veurà la llum l’hivern vinent