La direcció del centre comercial E.Leclerc-Punt de Trobada ha anunciat oficialment que reobrirà les seves portes el pròxim dissabte a partir de les 9 del matí, després de l’esllavissada de la setmana passada.

Al mateix temps l’equip de l’hipermercat ha fet pública una nota d’agraïment que reproduïm textualment:

L’equip del centre comercial E.Leclerc Punt de Trobada agraeix tot el treball, esforç i dedicació realitzat durant aquests dies per totes les persones, serveis públics i privats i cossos especials que formen el sistema de protecció civil d’Andorra, per restablir la normalitat després de l’esllavissada que es produí el passat dia 10 d’agost a la matinada, fent-ho en un temps rècord i garantint en tot moment la seguretat de totes les persones que hi han intervingut.

Així mateix, s’agraeix la comprensió de proveïdors i transportistes i la col·laboració i ajut de les empreses de subministraments i serveis que han fet el màxim esforç, treballant en les tasques necessàries per reobrir el centre en unes dates tan complicades en ple mes d’agost.

Volem agrair especialment al personal del centre la seva implicació, companyonia, treball en equip i capacitat de superació d’aquesta delicada situació i efectes emocionals, posant el cor per obtenir un resultat que sense la seva intervenció i implicació hauria estat impossible. També de totes les persones que d’una manera o altra ens han encoratjat i demostrat la seva solidaritat.

Volem agrair als nostres clients la seva fidelitat en moments com aquest i la paciència per esperar la reobertura del centre i la impossibilitat d’accedir-hi durant el temps que ha hagut de romandre tancat al públic, així com la comprensió per les limitacions per l’accés i altres que puguin tenir lloc durant aquests primers dies d’obertura.

La reobertura tindrà lloc el dissabte a les 9 hores, i esperem la vostra visita per donar-vos el nostre agraïment i millor servei.