El cap de llista de Vox a l’ajuntament de la Seu, Manuel González, ha proposat el canvi de nom del municipi pel de ‘La Seu d’Urgell i Castellciutat’ durant l’acte central de campanya celebrat aquest dissabte a la sala Sant Domènec. En el míting ha estat acompanyat pel secretari general de la formació, Javier Ortega Smith, i el president de Vox de la demarcació de Lleida, Miquel Bonastre.

González s’ha referit a la necessitat d’eliminar de forma definitiva les barreres arquitectòniques, millorar els serveis de l’hospital amb la creació d’una UVI i fer realitat la residència per a la gent gran.

Per altra banda l’alcaldable de la formació d’extrema dreta ha explicat que el seu programa inclou impulsar una auditoria de la darrera legislatura de l’ajuntament, així com la revisió de les subvencions municipals i acabar amb la creació de places laborals al consistori sense una prèvia convocatòria pública.

El programa electoral també inclou un augment dels agents de la Policia Municipal; un servei de llar d’infants gratuït o la gratuïtat dels llibres de text en l’ensenyament obligatori.