L’empresari Juan Manuel Parra ha declarat avui davant del jutge del cas 3% que li van pagar actes de la campanya de CDC de 2010 amb càrrec a dos programes de TV3, tot això per ordre de l’exconseller de Justícia Germà Gordó i a través de l’exgerent de la cadena autonòmica Oriol Carbó.

Parra ha comparegut durant dues hores davant del jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata en relació amb l’escrit que va presentar en un jutjat de Barcelona confessant que la seva empresa Hispart va cobrar de CDC a través de factures falses lliurades per una productora de TV3.

Segons fonts presents en la declaració, Parra ha assegurat que l’exconseller de CDC li va indicar en una reunió que Carbó li pagaria els treballs per al partit, de diversos centenars de milers d’euros, a través de la productora Triacom, participada per l’exgerent de TV3.

D’aquesta manera, Parra es va reunir després amb Carbó, qui li va dir que girés les factures falses a Triacom amb conceptes d’aportació d’aparells audiovisuals per als programes de TV3 ‘El gran dictat’ i ‘Fish and xips’.

Posteriorment, ha explicat, va tenir problemes amb Triacom en el cobrament de les factures i va tornar a acudir a Gordó, amb qui es va reunir de nou l’octubre de 2011 al seu despatx de la seu de CDC del carrer Còrsega de Barcelona. Finalment, Parra va rebre tot el que li devien, ha sostingut davant el jutge.