L’eurodiputat i expresident català Carles Puigdemont ha carregat contra Nació Digital perquè aquest mitjà ha publicat que “s’inclina per ser candidat de JxCat amb un número dos «efectiu». Segons aquesta informació, l’opció ha estat analitzada per l’expresident i el seu entorn, i guanya pes.

Per enèsima vegada, mentiu. Us demano que rectifiqueu. Vosaltres sabreu per què ho feu, però és una mentida absoluta. No he decidit res de res, ni he nomenat ningú, ni n’he parlat amb ningú”, ha respost Puigdemont a Twitter aquest diumenge.

La notícia, això sí, apuntava quelcom que ja havia indicat el passat dia 2 Jordi Barbeta, columnista d’El Nacional, un diari de referència de l’expresident i líder de JxCat. En aquell cas, en canvi, no va reaccionar contra el columnista.

No és el primer cop que Puigdemont expressa rebuig una informació de Nació Digital. El passat mes d’octubre va reaccionar contra una notícia que assegurava que l’expresident havia convocat l’Assemblea de Càrrecs Electes “sense consensuar-ho amb ERC”.

“Aquesta «notícia» no és certa. Sisplau, abans d’empastifar-me hauríeu de verificar bé les vostres fonts”, va piular aleshores.