Coincidint amb l’anunci de l’ajuntament de la Seu del guarniment de les diferents rotondes de les entrades del municipi de senyals de benvinguda a la vila, continuen sense resoldre’s els problemes que afecten els veïns de les places Joan Sansa i Camp del Codina.

Justament, el grup municipal de Compromís per la Seu s’ha fet ressò de la problemàtica que afecta una part de ciutadans que viuen a la capital alturgellenca i, a través d’un comunicat, “lamenta la passivitat i la lentitud de l’equip de govern del PDeCAT liderat per Fierro i Batalla”. Tanmateix ha presentat una “bateria de mesures urgents” per intentar pal·liar les afectacions.

Unes actuacions que, apunten, passen per “augmentar la neteja, incrementar les rondes de la policia municipal, fer el manteniment quan toca i, alhora, un seguiment constant d’aquests llocs”. El principal grup de l’oposició del consistori alturgellenc considera que les iniciatives que es prenguin “cal que es coordinin i es consensuïn amb els veïns afectats”.

Les principals queixes que s’han traslladat als representants de Compromís per la Seu són, en el cas de la plaça Joan Sansa, “la manca de manteniment de la via pública com ara falta de neteja o fluorescents fosos; vandalisme; problemes amb els excrements dels gossos i la necessitat del reforç de controls per part de la policia municipal”.

Pel que fa a plaça del Camp del Codina les reclamacions més generalitzades fan referència “al greu problema amb el túnel, on s’ha donat que hi ha veïns que no poden entrar a casa seva perquè hi ha persones assegudes davant del portal” i també altres relacionades amb la neteja, el vandalisme, els sorolls o la celebració de ‘botellons’.