Progressistes-SDP presentarà llista pròpia a quatre parròquies de cara a les eleccions generals del pròxim 7 d’abril. La formació presidida per Jaume Bartumeu estarà present a Encamp, Ordino, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany encapçalades, respectivament, per Aaron Comella, Felip Gallardo, Àngel Dalmau i Elisabet Zoppetti.

Pel que fa a la llista nacional, que serà totalment paritària amb 7 dones i 7 homes, ja fa temps que es va acordar que seria encapçalada per Josep Roig, actualment encara conseller de Cultura del comú de Sant Julià de Lòria, i anirà acompanyat de número dos de Sandra Cano. Així ho ha validat aquest dissabte el consell nacional del partit.

L’excap de Govern ha volgut defugir de qualsevol resposta en relació a un escenari postelectoral de pactes i s’ha emplaçat a parlar-ne “quan toqui”. Pel que fa al suport explícit que podria mostrar SDP en aquelles parròquies que no ha format llista, Bartumeu ha apuntat que encara no han decidit que faran, però que en cap cas “es cridarà a anar contra Demòcrates per Andorra (DA)”.

Pel que fa al programa electoral acabarà de dissenyar-se aquest cap de setmana i es presentarà en els pròxims dies.