Site icon La Valira

La lletera del Cadí continua represaliant treballadors díscols amb la mà dura establerta per la direcció

La Cooperativa lletera del Cadí, ubicada a la Seu d’Urgell, ha establert una política de mà dura contra tots aquells treballadors que gosin criticar la direcció per haver reduït les condicions laborals, cada vegada més precàries, augmentar el ritme de treball i incrementar el nombre d’acomiadaments.

Una situació que s’agreuja en el cas de la plantilla més jove amb un tracte “indignant”, tal com asseguren a LA VALIRA alguns testimonis. Un darrer dels despatxats ha estat un noi amb “l’excusa d’haver-li caigut sabó d’un recipient del lavabo”. Qualsevol motiu, indiquen, és bo per la direcció per cessar un díscol empleat amb proves que “si no existeixen se les acaben inventant”.

Es donen casos fins i tot de treballadors que després d’estar de baixa laboral i demanar un canvi de lloc en la cadena de producció, han vist reduït considerablement el seu salari.

I en aquest context, el comitè d’empresa està atemorit per les contínues amenaces de la direcció per evitar que aquest pèssim clima laboral sigui conegut per l’opinió pública a través principalment dels mitjans de comunicació. En aquest sentit, la cooperativa fortament vinculada a l’antiga Convergència, ara JuntsxCat, ha desplegat a través d’aquesta formació política un acèrrim control mediàtic per tapar les suposades vergonyes de la companyia.

Una empresa que premia amb uns salaris més que dignes als empleats que hi treballen en el departament d’administració i direcció, mentre que ofereix unes roïnes condicions a la resta d’empleats i als mateixos productors lleters.

Exit mobile version