L’alcalde neoconvergent de la Seu, Jordi Fàbrega, segueix utilitzant la crisi sanitària per fer política i ara, mantenint el seu tarannà poc tolerant, arremet contra els mitjans de comunicació per les seves portades d’aquest dilluns a les que qualifica “d’insultar a la intel·ligència”.

Tot i el dret a la discrepància, Fàbrega creu que el fet de tenir la vara de batlle li permet suposadament ‘aconsellar’ als periodistes sobre què han de dir i com han de fer la seva feina, especialment aquells que treballen en mitjans que es troben més propers a la línia política que defensa.

En un exercici, una vegada més, de manca de transparència i de rigor a l’hora de valorar de manera objectiva determinats fets -evitant sempre en tot moment fer autocrítica- el batlle ‘s’oblida’ paradoxalment a l’hora d’esmentar els diaris, de la demarcació de Lleida, que porten les mateixes portades.

 

A tots plegats, i des del desconeixement més absolut dels mitjans de comunicació, gossa dir que “menyspreen a les víctimes” del coronavirus. Justament a la meitat del seu mandat al capdavant de l’ajuntament de la Seu, ha demostrat sempre exercir el càrrec més com activista que no des del vessant més institucional com l’alcalde que hauria de ser de tota la ciutadania.

Fins i tot, s’ha volgut posar la medalla dels mèrits de la crisi sanitària com a alcalde i president de la Fundació Sant Hospital (FSH) atribuint-se’ls en primera persona i apareixent sempre que pot a les fotos amb missatges i comentaris, moltes vegades, desafortunats.

Aquí els únics herois i heroïnes d’aquesta emergència sanitària han estat cadascun dels treballadors de l’hospital i no pas Fàbrega, al que cal recordar que va ser el seu partit (JuntsxCat) juntament amb el Partit Popular (PP) els responsables de les injustificades retallades a la sanitat pública catalana.

Lliçons cap ni una, i tampoc als professionals dels mitjans de comunicació.