Gespa de plàstic com a targeta de visita de la Reserva de la Biosfera de la Vall d’Ordino, a Andorra

El rètol que dóna la benvinguda a tots els visitants de la Vall d’Ordino, ubicat molt a prop del pont al costat de l’entrada a l’explotació agrícola Any de la Part, presenta una important contradicció.

Mentre la façana és una mena de targeta de visita d’aquesta parròquia com a Reserva de la Biosfera (declarada per la UNESCO l’octubre de l’any passat) el terra del conjunt arquitectònic està format per gespa de plàstic, tal com ho ha fotografiat el president de l’Associació Andorrana de Monitors d’Esquí (AAME), Carles Iriarte.

L’estructura, que va inaugurada la setmana passada, està integrada per tres elements: una estructura compacta de xapa ‘corten’ acabada en forma de ‘V’ i una porta annexa amb visió de tota la vall. El rètol es presenta il·luminat durant la nit en tres punts diferents de l’estructura. El projecte de l’agència de publicitat Wow Comunicació va ser escollit d’entre vuit propostes rebudes al concurs d’idees. El cost total de la intervenció ha estat de 50.000 euros i l’execució de l’obra ha estat de tres mesos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies