Un jove de 24 anys de la Seu va resultar ferit greu aquest dilluns al vespre en caure del rocòdrom municipal del Parc del Segre.

Segons ha informat el SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) van rebre l’alerta a les 19.53 h i al lloc del succés es van traslladar dues ambulàncies. A causa de les importants ferides que presentava el sinistrat, va ser necessària la intervenció d’un helicòpter medicalitzat que el va traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Alguns testimonis han explicat a LA VALIRA que el jove no portava cordes ni el material adient per a aquesta pràctica esportiva. Suposadament es va colar en la paret d’escalada que es troba instal·lada en aquest recinte a l’aire lliure. Va caure de la instal·lació caient fins al canal que es troba justament al costat.

Cal recordar que per fer ús de rocòdrom és necessari adquirir una entrada per aquells practicants i aficionats a l’escalada que no disposin de llicència federativa, que inclouen l’assessorament d’un monitor i l’assegurança d’accidents per un dia. També hi ha la possibilitat de llogar el material necessari en cas que algun usuari no en disposi.

Aquesta instal·lació es va estrenar durant la celebració de la prova esportiva de l’Escanyabocs del 2015.