Som Esquerra Rialp ha donat a conèixer el cas d’un polític pallarès, actualment en actiu, que suposadament estaria implicat en una trama de cobrament irregular de dietes que està sent investigada pels Mossos d’Esquadra.

L’alertadora Pallaresa assegura que la policia “treballa amb la hipòtesi que aquest home hauria estat cobrant milers d’euros en dietes duplicades provinents d’una institució pública”. En concret es tracta de quilometratges cobrats durant molts anys de manera fraudulenta.

Segons les indagacions, la presumpta estafa rau en el fet que el polític cobrava el mateix dia dos quilometratges de la mateixa institució pública malgrat haver fet un únic desplaçament amb el seu vehicle.

El cas està sent investigat després que la fiscalia ho traslladés a la unitat d’investigació dels Mossos. Els fets es remunten al 2008 i s’allarguen fins al 2016.

Ara, apunten “caldrà veure si els fets han prescrit o si pel contrari s’obre judici formal contra aquesta persona”, de la qual no han volgut facilitar la seva identitat.