Finalment la família Cachafeiro ha decidit presentar un recurs contra l’aute de la Batllia que determina que han d’abandonar el Punt de Trobada abans de finals d’any.

Amb l’incident de nul·litat d’actuacions els actuals explotadors del supermercat pretenen allargar el termini per desallotjar el centre comercial, atenent un informe pericial independent que assegurava que, si es decretava un temps inferior, l’empresa entraria en fallida i tindria dificultats per fer front als compromisos amb treballadors i proveïdors. En concret, demanaven a la Batllia disset mesos per poder liquidar tot l’estoc acumulat i dos més per abandonar el centre comercial un cop tancat.

En una reunió mantinguda amb la plantilla dels treballadors, els representants dels Cachafeiro els hi han garantit el cobrament de les indemnitzacions una vegada finalitzin els seus contractes i, alhora, els han informat del procés de tancament que aviat haurà de posar-se en marxa.

En cas de no prosperar el recurs i un cop estigui desallotjat el Punt, el grup Pyrénées, nou arrendatari, preveu reobrir i reincorporar el gros de la plantilla en un termini entre dos i tres mesos.

Una de les plantes l’ocuparà Carrefour i la resta serà un centre comercial, amb comerços i serveis.