La consellera de la minoria del Comú d’Andorra la Vella, la socialdemòcrata Dolors Carmona, aposta per fer una consulta ciutadana per decidir què fer amb la parcel·la de més de 1.600 metres quadrats que el Comú rep de cessió del 15% del sòl fruit de la urbanització del Fener.

Segons Carmona “el que nosaltres faríem és demanar a la ciutadania, vista la cessió d’un terreny molt cèntric i d’unes dimensions importants, quins serveis creuen que haurien d’estar a l’abast de la ciutadania i que fessin propostes perquè el Comú tingués més criteri a l’hora de valorar que es faria en aquell terreny”.

Aquesta cessió és fruit del pla parcial aprovat aquest dijous pel consell de Comú.  La cònsol major, Conxita Marsol, va indicar que desconeix a què es destinarà aquesta parcel·la i va puntualitzar que serà una decisió que haurà de prendre la pròxima corporació, si bé va incidir que “permet fer moltes coses”, ja que és un terreny amb “moltes possibilitats”.

Els propietaris van presentar un projecte per fer en aquesta zona un centre comercial amb botigues i serveis i un pàrquing de 700 places.