El president del PP, Pablo Casado, posa la catalana Dolors Montserrat com a nova portaveu del partit. Amb Montserrat, el líder popular incorpora fins a quatre militants afins a María Dolores de Cospedal a la cúpula de la formació i deixa un sol càrrec per als afins a Soraya Sáenz de Santamaría, segons ha avançat Europa Press.

Dolors Montserrat substituirà el fins ara portaveu del PP, Rafael Hernando. Per a ocupar el càrrec de secretari general del partit, Casado tria al diputat de Múrcia, Teodoro García Egea.

García Egea ha estat l’encarregat de portar la campanya de Casado en el procés de l’elecció del nou president del PP que ha culminat aquest cap de setmana en el XIX Congrés Nacional del PP, i que va fer que el nou president popular aconseguís el 57% dels vots dels compromissaris, mentre que Sáenz de Santamaría va obtenir el 42% de suports.

Els quatre afins a De Cospedal, a banda de Montserrat, que aniran a la cúpula del PP s’hi compten Isabel García Tejerina i Vicente Tirado, mentre que dels fidels a Sáenz de Santamaría s’incorpora Cuca Gamarra.