El secretari general del Partit Popular de Catalunya i candidat número 4 per Barcelona a les eleccions del 14-F, Daniel Serrano, ha renunciat a totes les seves responsabilitats polítiques i orgàniques després de ser imputat per presumptes agressions sexuals a una companya de partit.

Més concretament, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) l’investiga des del passat mes de desembre per una presumpta agressió sexual i dos delictes de lesions. Serrano, que va declarar davant del jutge a finals de l’any passat, va assegurar que les relacions sexuals amb la víctima van ser consentides i que no li va provocar cap lesió a la dona.

En un comunicat, els populars remarquen que “seguint amb l’exemplaritat que des de la direcció del partit s’exerceix i exigeix sempre, Daniel Serrano ha traslladat la seva decisió d’apartar-se de les seves responsabilitats orgàniques i electorals, per preparar la seva defensa i poder demostrar així la seva innocència”. Així mateix, informen que, davant l’obertura de procediment judicial, el “Partit Popular ha obert un expedient informatiu per aclarir tota la informació al respecte”