Una jove de la Seu d’Urgell ha denunciat a través de les xarxes socials que una gestoria de la localitat no li ha volgut llogar un pis per ser d’ètnia gitana.

La noia explica que va trucar per telèfon a la immobiliària per tal d’interessar-se per un apartament que l’empresa tenia publicitat. L’empleat de l’establiment que la va atendre li va donar cita per a mitja hora més tard. La jove ho va comunicar al seu lloc de feina per poder absentar-se.

Una vegada va entrar a la gestoria “em van mirar de dalt a baix” i li van dir que ho sentien però que l’habitatge ja estava aparaulat. Molesta per la situació va decidir trucar directament a la propietària del pis amb la qual ja havia contactat prèviament. Aquesta persona li va assegurar que la gestoria no li va comunicar en cap moment que l’apartament “estigués ja aparaulat” per a algú.

La jove qualifica el succeït com un clar cas de “discriminació per la meva ètnia”, tot subratllant que tant ella com la seva parella estan en una “molt bona situació econòmica”.