Un grup de veïns afectats pels desperfectes causats per les contínues topades de camions en balcons i façanes dels seus edificis de l’avinguda Comtes del Pallars de Sort (Pallars Sobirà) han denunciat a LA VALIRA la inacció de l’ajuntament.

Des de l’any 2004 el veïnatge demana solucions al problema arran de l’increment del trànsit de grans camions pel municipi que ha convertit en un autèntic “coll de botella” aquesta avinguda entre la carretera de la Seu i la plaça Major.

Les persones afectades consideren que tot i que la resposta per part dels diferents equips de govern municipals sempre ha estat que “no es pot fer res perquè la circulació de camions no es pot prohibir”, han presentat diverses propostes que podrien acabar amb l’alt risc de perill que suposa per a les persones els continuats cops que malmeten les façanes dels immobles tant pels vianants com pels mateixos inquilins i propietaris.

Els veïns formulen com a possibles solucions, prohibir l’aparcament en aquest punt de la carretera que és excessivament estreta; desviar els camions grans pel costat del riu o posar un semàfor a l’encreuament.