Sis detinguts per l’incendi de Badalona

0
93

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones relacionades amb l’incendi que va cremar un edifici d’habitatges a Badalona, concretament al barri de Sant Roc, a l’avinguda Mont-Roig.

Segons informa el cos policial, s’ha detingut quatre homes i dues dones. En el foc, que va afectar gairebé tot el bloc d’habitatges, van morir tres persones i van resultar ferides altres cinc.

La investigació policial ha determinat que l’origen de l’incendi va ser elèctric, iniciat al quadre elèctric d’un dels pisos (el 1r 2a) per un sobre consum.

Segons informa el cos, del quadre havien estat manipulats els elements de protecció i control de potència, la qual cosa va provocar un sobreescalfament de la xarxa.

Entre el 10 i l’11 de gener els Mossos van detenir els sis ocupants del pis, quatre homes i dues dones, com a presumptes autors dels delictes d’homicidi per imprudència greu, lesions per imprudència greu, danys imprudents, defraudacions de fluid elèctric i un delicte d’ocupació d’immobles.

Aquest passat dissabte, el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs amb mesures cautelars per a tres dels homes. Les altres tres persones que van ser detingudes estan en llibertat, pendents de ser citades a declarar davant del jutge.