Pedro Sánchez fa accessible a Internet la seva tesi doctoral

0
122

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va assenyalar com a sospitosa la tesi doctoral del president del govern, Pedro Sánchez, el qual ha acceptat que aquest treball sigui digitalitzat per part de la Universitat Camilo José Cela i accessible per ser consultat a Internet. Aquesta ha estat la resposta donada per la vicepresidenta, Carmen Calvo, davant l’exigència de PP i Cs de fer comparèixer Sánchez perquè doni explicacions sobre el seu treball acadèmic.

Les xarxes i Rivera
Paral·lelament, a les xarxes ha cridat l’atenció l’escurçament del currículum d’Albert Rivera. En una versió del 2015 publicada al web del Cercle d’Economia constaven dos màsters i un doctorat a banda d’una llicenciatura, però no hi ha cap doctorat en una versió posterior publicada al diari La Razón i, segons el web del Congrés dels Diputats, només és llicenciat en Dret. Al web del partit taronja es fa constar que el seu president té un màster en Dret per ESADE i és doctorand en Dret Constitucional a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El Suprem i Casado
Pel que fa al president del PP, Pablo Casado, el Tribunal Suprem ha demanat un informe a la Fiscalia per aclarir si ha d’investigar-lo amb relació a les sospites sobre el seu màster a la Universitat Rey Juan Carlos I.