El compte de Twitter d’Andorra Denúncia ha compartit un seguit de fotografies per mostrar el que considera manca de neteja a la parròquia d’Andorra la Vella. En plena campanya de cara a les comunals del 15 D, des de les xarxes socials s’ha dirigit al comú   per recriminar aquest fet.

La brutícia es concentra bàsicament al costat dels contenidors i de les papereres dels carrers  principals i adjacents de la capital.

A banda, també es mantenen les queixes pels fems dels gossos que alguns propietaris segueixen sense recollir i de les pixades dels animals. En aquest darrer cas els amos dels cans no acostumen a portar cap ampolleta d’aigua per ruixar les miccions. Val recordar que des del passat mes d’octubre s’han començat a sancionar els propietaris gràcies als controls analítics d’ADN dels excrements dels gossos.

Segons el Registre d’animals de companyia (RAC) del departament d’Agricultura al Principat hi ha inscrits 13.350 gossos. La població estimada del país és de 73.105 persones i, per tant, això significa que hi ha un gos cada 5,4 habitants.