‘Caça de bruixes’ contra els crítics a l’alcalde Albert Batalla

1
2065

Els mossos d’esquadra estan interrogants, per ordre judicial, a diferents ciutadans de la Seu d’Urgell per obtenir informació sobre persones que escriuen a través de les xarxes socials i que critiquen la gestió de l’equip de govern municipal convergent encapçalat per Albert Batalla.

La persecució policial contra els ‘políticament incorrectes’ fa dies que judicialment es va iniciar arran d’una denúncia feta per persones que, presumptament, es trobarien en cercles propers al PDeCAT (antiga Convergència), de baix perfil democràtic per la seva minsa tolerància a pensar de manera diferent i dir-ho públicament, tot i que alguns dels integrants d’aquest últim grup es vegin obligats a escriure anònimament per evitar possibles represàlies del mateix poder polític.

Diferents testimonis han expressat a LA VALIRA la seva indignació i, alhora, preocupació per les maneres d’actuar, en alguns casos, “totalitàries d’aquells que defensen la democràcia i la llibertat d’expressió sempre que no siguin ells els receptors de les crítiques, defensant la Constitució espanyola quan els interessa”.

Els polítics del principal grup de l’oposició, Compromís x La Seu, tampoc se salven d’aquesta ‘caça de bruixes’, entre ells, el regidor Toni Nadal que no ha volgut fer cap mena de comentari després de l’interrogatori al qual ha estat sotmès.

Aquest diari ha pogut saber, de fonts properes a la formació socialista, que Batalla s’ha volgut desmarcar d’aquest suposadament atemptat contra el lliure pensament i de les actuacions policials que s’estan duent a terme, i que es reproduiran en els pròxims dies en forma de citacions per declarar a la comissaria per a altres ciutadans, tot afirmant que l’única denúncia interposada com alcalde (juntament amb la regidora Anna Vives), la va presentar a EL TRIANGLE per un presumpte delicte d’injúries i calúmnies per criticar la seva gestió pública.

Unes observacions que, per cert, van ser contestades per la mateixa consellera de presidència de la Generalitat, Neus Munté, a través de l’ara qüestionat facebook, en les quals felicitava i encoratjava la feina feta per l’Ajuntament i el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. Alhora alabava als companys de partit (Convergència) qualificant-la de “gent compromesa, molt pencaire, amb professionalitat i esperit de servei. Impecable”. Tanmateix, els hi animava “a continuar així!”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

 1. Com sempre la consellera de presidència de la Generalitat, Neus Munté, no sap ni te idea de lo que esta passant amb la regidora d’Afers Social, ni les males praxis del govern municipal convergent (PDeCat) del Ajuntament de la Seu d’Urgell, ni crec que el mateix Sr. Puigdemont, sàpigues lo que esta fent el seu Diputat, Sr. Batalla, com Alcalde del Ajuntament de la Seu d’Urgell, tothom sap que es un mal alcaldable, en vers als temes Socials i Sanitaris, com son el CAP i al Hospital de la Seu d’Urgell.
  Si és cert lo que diu el article, que no dubto, per que ja he pogut viure personalment, una aptitud de mala praxis per part d’una persona convergent a, en aquet cas meu, una Sra., amb mols problemes i addicta al culta de la seva imatge del les càmeres de fotografia, acostumada com bona narcisista que és, que ningú li proti la contraria, i ha on mou els triangulis de la par fosca dels convergent dintre de la Seu d’Urgell, com també d’una pagina de facebook, anomenada “tu ets de la Seu” en que es l’administrativa d’aquesta pagina, portant ella, les seves pròpia seleccions i com imposicions dels escrits que les persones puguin escriure dels seus propis comentaris o queixes d’injustícies mundanes, tan amb política, com amb religions, vetant a les persones que ha ella veu que no segueixen la seva línia impositora de foscor i manipulació, en que ella, esta acostumada a actuar, simplement li veta el accés a la seva pagina de fecebook.
  Vaja que porta un control de censura totalitari, típic del més repugnat sistema Feixista, o típic de les Màfies del Gangsterisme fosc i ocult, encara que se vesteixi d’ovelleta, el seu camp magnètic personal es de foscor total.
  Tot això ens porta que la convergència de la Seu d’Urgell, esta mol nerviosa, per la mala feina que fa el Sr. Batalla, com alcalde de la Seu, al igual com la regidora Sra. Anna Vives.
  Jo lis podria dir-les que tot surt a la llum del dia, per molta tems que el cel estigui nuvolat i gris, a la curta o a la llarga tindran que donar moltes explicacions al poble de la Seu d’Urgell, per les seves males praxis de Govern Municipal, com dels afers del regidors d’ERC, començant per l’intima amiga de la Sra. Cristina Romero Terrones, l’ex regidora d’ERC, per afavorir-la en una plaça de treball publica de funcionari municipal, coma premi, fet va ser un plaça publica manegada la dita plaça, des de convergència, cap a la regidora d’ERC, per els seus treball a portats cap al equip del govern municipal convergent, per mira cap a una altre banda, i la seva lleialtat i submissió a convergència, i al seu govern municipal, en la legislatura passada.
  O en l’actualitat d’aqueta nova legislatura, del pacta verbal entre els convergents, i el govern municipal, als tres regidor d’ERC, en l’actual legislatura, per que mirin cap una altre banda i no faixin oposició.
  La veritat ens farà lliures. simplement es denuncia els fets a la Conselleria d’Afers Social, de la Generalitat de Catalunya, com a la mateixa consellera d’Afers Social, Sra. Dolors Bassa i Coll, o ha la conselleria de Salud Cat. com també al conseller Sr. Toni Comín, com també al Síndic de Greuges, com denuncia per que es porti una investigació i una auditoria (no manegada) ha l’Ajuntament de la seu d’Urgell.
  Les màfies polítiques dels partits sé tenen que acabar-se per sempre més.
  La democràcia que jo defenso és: eleccions de llistes obertes, no llistes tancades dels partits polítics…… un candidat a una alcaldia no pot presentar-se a cap més càrrec polític, o sigui, que no pot ser diputat al parlament, o una cosa o l’altre.
  A per ser, el tema del alcalde, i d’afers socials, fa molta pudor, tindrem que esbrinar d’a on surt aquesta mala olor.

Article anteriorRigau també lamenta que a ERC no li toca el rebre
Article següentCiberatac amb xantatge econòmic a l’ajuntament de Lles