Site icon La Valira

Xoc mortal al costat del Punt de Trobada

Foto: ATV

Una dona de 84 anys ha perdut la vida al voltant de les 10.30 h d’aquest dijous en un accident que ha tingut lloc a la carretera general CG1 al costat del Punt de Trobada (Sant Julià de Lòria) a la zona denominada del Tolse. L’altre ocupant del turisme, en el que viatjava un home, de 61 anys, ha estat traslladat a l’hospital de Meritxell. El ferit ha estat atès per policontusions i una lesió a l’abdomen que probablement requerirà una intervenció quirúrgica i es troba greu amb pronòstic reservat.

Segons les primeres investigacions de la policia semblaria que les víctimes són mare i fill, i seria aquest darrer qui conduïa el vehicle.

Les víctimes viatjaven en un cotxe, de matrícula espanyola, que pujava des d’Espanya i ha sortit de la via en perdre el control, per causes que encara es desconeixen, fins a anar a xocar contra un camió frigorífic que estava estacionat a l’altura del centre comercial provocant la mort de la dona a l’acte. Tot dos ocupants del turisme sinistrat no són residents al Principat.

* Notícia sotmesa a successives possibles ampliacions

Exit mobile version