Site icon La Valira

Denuncien la manca de productes del Banc d’Aliments i les càmeres de vigilància

Foto: Ràdio Seu

Un grup d’usuaris del Banc d’Aliments de la Seu, depenent dels serveis socials de l’ajuntament de la capital alturgellenca i del Consell Comarcal, denuncia a través d’un comunicat la seva preocupació per “l’escassetat d’aliments i productes de primera necessitat que disposa el magatzem”.

En aquest sentit, apunten que “observem una constant presència de caixes buides a les prestatgeries per donar una imatge d’oferta suficient” quan la realitat és molt diferent. Tanmateix acusen els responsables de l’entitat “d’un cert sarcasme representat pels aparells de vídeo vigilància dirigits a uns usuaris poc necessitats d’humiliacions complementàries”.

A finals del 2017 es va inaugurar aquest nou centre de distribució del projecte Aliments per la Solidaritat a la Seu, ubicat a l’antic edifici de Mavisa, al costat de l’avinguda de les Valls d’Andorra.

El centre disposa de dues naus, de titularitat municipal, un magatzem de 118 m² per guardar-hi els aliments (amb una capacitat per encabir-n’hi uns 100.000 kg), i un altre edifici, just al davant, que fa funcions d’economat, amb una superfície de 81 m² i amb un format propi d’un supermercat en el qual es distribueixen aliments i productes d’higiene de primera necessitat.

Exit mobile version