Site icon La Valira

Una maleta sospistosa en un bus a l’estació del nord provoca afectacions en les sortides (amb vídeo)

Ensurt majúscul el que s’han emportat els viatgers de la ciutat de Barcelona que es trobaven aquest diumenge a l’Estació del Nord. Els Mossos d’Esquadra han desallotjat l’Estació del Nord per la presència d’una maleta abandonada en la bodega d’un dels autobusos, que fa la línia entre Barcelona i Algeciras.

Els agents especialitzats -que s’han personat al lloc només rebre l’avís i activar-se els protocols habituals- ja estan efectuant les corresponents comprovacions envers la maleta i els primers indicis assenyalen que no hi hauria res envers el que patir i que només seria un equipatge que un passatger s’ha oblidat.

La normalitat no s’ha restablert a l’Estació del Nord fins passades les vuit del vespre, quan s’ha reobert l’estació i s’ha confirmat que només es tractava d’un desagradable oblit d’una persona àrab, la qual cosa ha provocat que molts passatgers sortissin corrents de la terminal, segons han explicat alguns testimonis a LA VALIRA.

El desallotjament i clausura temporal del recinte ha provocat retards i afectacions en els diversos autobusos que tenien programades la seva sortida o arribada a l’Estació del Nord aquest diumenge a la tarda, entre elles les línies entre Barcelona, la Seu i Andorra, tot i que s’ha continuat fent servei des dels ponts dels carrers Marina i Sardenya.

 

Exit mobile version