Site icon La Valira

Una farmacèutica, detinguda per estafar més de 12.600 euros a la Seguretat Social andorrana

Policia d'Andorra

Una dona de 44 anys, resident a Andorra, ha estat detinguda per la policia acusada d’estafa en la venda de medicaments. El propietari de la farmàcia on la dona treballava va denunciar-la perquè sospitava que l’empleada simulava vendes de medicaments que efectuava a càrrec de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS).

Segons la investigació policial, des del març fins al juliol la farmacèutica hauria estat comprant medicaments per a ella passant l’import a la CASS perquè li tornessin el 75% de la despesa. La dona, però, anul·lava posteriorment la compra de manera que recuperava els diners i es quedava el retorn que li enviava la CASS. En total, hauria estafat 12.643 euros a la Seguretat Social andorrana.

L’acusada també hauria estafat l’asseguradora privada que tenia contractada, que li permetia recuperar el 25% dels diners que no cobreix la CASS. En total, segons el balanç setmanal que ha oferit la policia aquest dilluns al matí, la setmana anterior es van produir 21 detencions a Andorra.

 

Exit mobile version