Site icon La Valira

Una altra dona apallissada a Andorra: alarma per l’onada d’ultraviolència que s’ha desfermat al país

Què passa a Andorra? La ultraviolència, aparentment amb l’objectiu de cobrar deutes o saldar desavinences, ha instaurat, en els últims mesos, un clima d’inseguretat i de por, mai vist fins ara al Principat.

La policia està molt preocupada per aquest nou fenomen, que desborda les capacitats de l’actual director, Jordi Moreno. Fonts consultades per LA VALIRA assenyalen que, en alguns d’aquests casos, podria haver-hi la mà d’un “senyor de la droga” d’Andorra, que ha optat pels mètodes expeditius per tal de cobrar deutes i “donar exemple” als qui incompleixin la “seva llei”.

L’últim cas que ha transcendit és el d’una dona espanyola, de 34 anys, vinculada al negoci de la prostitució. Va ser salvatgement apallissada ahir, dimecres, en un pis d’allotjaments turístics de la urbanització de Terra Vella de la capital i resta ingressada a l’hospital, a causa de la gravetat de les contusions.  

Segons ha pogut saber LA VALIRA, els dos agressors han estat detinguts, un home espanyol i una dona equatoriana de 40 i 20 anys. Els motius d’aquesta pallissa serien els suposats deutes econòmics per drogues que tenia la víctima de l’agressió.

També un conflicte de diners sembla estar al darrere de la brutal agressió amb una barra de ferro que un jove de 26 anys va perpetrar contra un home de 53 anys. Els fets van passar aquest diumenge passat, a l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria. L’autor de l’atac ha estat enviat a la presó per la batlle.

El 6 de febrer passat, una dona va ser brutalment apallissada i violada per dos sicaris, al seu pis de Santa Coloma. La causa d’aquesta gravíssima agressió és molt confusa, però se sospita que també està relacionada amb deutes econòmics per drogues. Els autors d’aquesta salvatjada van actuar per encàrrec i són d’origen sud-americà. Van poder fugir per la frontera, abans que els fets fossin coneguts per la policia.

I el 21 de març de l’any passat es va produir, a la pleta Vila d’Encamp, l’assassinat a cops de martell de l’empresari francès Michel Douet, de 56 anys. Posteriorment, l’autor d’aquest homicidi, un jove de 31 anys, va calar foc al domicili on van passar els fets. En aquest afer també s’hi barreja el cobrament d’un suposat deute que l’homicida hauria reclamat a la víctima amb la seva coneguda addicció a les drogues.

Exit mobile version