El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Port de la Selva, Roger Pinart (JxCat), no ha abandonat l’estil que el caracteritzava a Twitter del 2012 al 2014, i ara carrega contra ERC, els socis de govern de la seva formació.

Pinart, que és el responsable d’Hisenda, Transparència, Seguretat, Sanitat i Salut Pública en aquest municipi de l’Alt Empordà, va piular el passat 6 de juliol: “Que a can ERC estan tarats ja ho sabíem però, algú de JxCat pot explicar a què collons juguem???”, interpel·lant Carles Puigdemont i David Bonvehí.

El passat 30 de juny, assenyalava el president d’ERC i exvicepresident català: “JUdes, JUnqueras”. I l’11 de maig, deia: “Hem passat del «junquerisme és amor» a «junquerisme és sexe dur» per què ens estan donant pel cul a base de bé“. També el maig va tractar Miquel Iceta de “pallasso”.

“Dir porcs a Girauta, Arrimadas, Millo i Dolors Montserrat, quan no són més que rates, sí que és un error!!”, va comentar sobre la darrera polèmica de Núria de Gispert.

Sobre el pacte que ha deixat JxCat sense alcaldia a Figueres, va expressar: “Organitzen un bukkake a Figueres per fer fora Jordi Masquef i pixar-se a la cara dels figuerencs”.

Quant a la petició d’informació de la Guàrdia Civil a la Generalitat, aquesta setmana, l’ha associada amb aquest titular d’El Español: “Isla Mayor, donde guardias civiles corruptos trabajaban más para los narcos que para el cuerpo“. En concret, ha dit: “A veure si lo de la Guàrdia Civil a la Generalitat tindrà a veure amb això!!”.

Aquest regidor puigdemontista també ha interpel·lat la diputada figuerenca de la CUP Natàlia Sánchez, que l’ha acabat blocant. “Defensar stop violacions i acollim mena tot en un!! És tot tan chupiguay“, havia comentat Pinart, que després de ser blocat per la cupaire ha escrit: “La pell fina de les nenes de la CUP és la mateixa que la dels nens de Cs. El sou els puja al cap”.

El passat dia 1, va comentar que “els de l’«a por ellos» preparen un segrest al país veí”, se suposa que el de Puigdemont, arran d’una informació d’El Nacional titulada: “Policia espanyola a Estrasburg i una via per detenir Puigdemont sense euroordre”.

Pinart, un clàssic enviant fotos del seu poble al servei meteorològic de TV3, és cosí de l’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera Pinart, qui també presideix l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), una plataforma que en el passat han liderat Neus Lloveras, Carles Puigdemont i Josep Maria Vila d’Abadal.

El tuit que Pinart té ara fixat per mostrar-lo el primer, de l’abril del 2018, inclou un breu vídeo de l’actor Rowan Atkinson aixecant el dit del mig, un gest que el regidor dedica a “tota la gent de Tabàrnia”, i acompanya de l’etiqueta #PuigdemontPresident.