Site icon La Valira

Un massatge amb agressió sexual inclosa en un centre terapèutic d’Escaldes-Engordany

La policia andorrana ha detingut un home de 55 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. L’arrest es va produir dimecres al matí després que la víctima denunciés haver patit una agressió sexual en un centre terapèutic ubicat a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

L’actuació policial seria resultat de la denúncia interposada fa uns dies per la pacient, d’una trentena d’anys, contra un  massatgista d’origen francès.

El mateix dimecres, a Canillo, un home de 35 anys va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili per haver accedit a un pis sense el consentiment dels llogaters, que es trobaven a l’interior. El detingut era conegut seu i havia estat de matinada a casa seva, mentre celebraven una festa, amb una actitud molt agressiva.

Hi va tornar posteriorment i ho va fer donant puntades de peu i cops amb una pedra a la porta d’entrada de l’immoble. Com no hi va poder accedir, va fer servir un maó de ciment per trencar un vidre de la finestra del balcó i entrar. L’home va fugir, però la policia el va localitzar una estona després.

Exit mobile version