Site icon La Valira

Un incendi crema un pis a Sant Julià i deixa cinc intoxicats per inhalació de fum

Un incendi, que s’ha originat a primera hora d’aquesta tarda de dilluns en un pis del carrer Carvajal de Hue, a Sant Julià de Lòria, ha provocat que cinc persones hagin resultat intoxicades per inhalació de fum. Quatre d’elles han estat traslladades al Servei d’Urgències de l’hospital de Meritxell i un altre ha estat atès in situ.

Segons informa el SAAS, les quatre persones afectades pel foc, dos homes de 58 i 51 anys i dues dones de 47 i 52 anys, han estat donades d’alta a mitja tarda.

El foc, que s’hauria iniciat en la cuina de l’apartament, també ha originat una gran fumera visible des de molts punts de la parròquia laurediana, tot i que, a hores d’ara, ja ha quedat controlat.

El SAAS ha activat una ambulància de suport vital avançat per atendre els ferits, dues ambulàncies convencionals i una unitat de suport logístic.

Sembla que l’estructura de l’edifici no ha quedat afectada i s’espera que una vegada els bombers finalitzin les tasques d’extinció estudiïn si els veïns de l’edifici poden retornar o no als seus habitatges.

Exit mobile version