Site icon La Valira

Un home mata a la seva exparella andorrana de 31 anys a Burdeus i deixa un fill de 4 anys

Una dona andorrana de 31 anys, Sandra Pla, i mare d’una nena de 4 anys, va morir assassinada a punyalades aquest divendres al seu domicili de Burdeus a mans presumptament de la seva exparella. L’home es diu Mickaël F., conductor d’ambulància de 36 anys, i es va separar fa sis mesos.

Malgrat tenir una ordre d’allunyament de la víctima vivia a 400 metres, a Mérignac, i va ser detingut poques hores després dels fets, al seu domicili on estava atrinxerat i amenaçava de suïcidar-se. Aquest diumenge serà derivat a la fiscalia.

Quatre dies abans de la tragèdia, Mickaël F. havia estat pres sota custòdia policial en el marc d’una investigació sobre l’enviament reiterat d’SMS amenaçadors a la seva exdona. L’endemà, dimarts 29 de juny, va ser derivat a la fiscalia que havia decidit enviar-lo al jutjat penal i el va posar sota control judicial, amb la prohibició de contactar amb la víctima.

Els veïns i les veïnes de la dona morta han anunciat una concentració contra els feminicidis i en homenatge a Sandra Pla que s’ha de celebrar aquesta tarda davant del domicili de la víctima.

Després de la tragèdia, es van penjar rams de flors a la porta del seu domicili actual on Sandra Pla s’havia traslladat, el gener passat, amb el seu fill, després d’haver-se separat del seu company. Pla havia nascut a Andorra i ara també tenia la nacionalitat francesa.

Exit mobile version