L’empresari holandès Roger Mohr ha comprat l’edifici ‘el Palauet’, d’estil modernista, situat al Passeig de Gràcia 113 de Barcelona, fins ara propietat de la família andorrana Cerqueda Donadeu. Un immoble que es va posar a la venda, tal com va avançar LA VALIRA, el juny del 2018.

Els Cerqueda Donadeu eren propietaris de l’immoble des del 2003 a través de la societat Andosins Capital, que aglutina les seves inversions financeres industrials i immobiliàries. L’any 2010 els andorrans van remodelar íntegrament l’immoble per a reconvertir-lo en un hotel de luxe i també en l’actual seu del club social Tech City. En total sumen més de 2.000 metres quadrats de superfície.

Els germans Cerqueda Donadeu són els propietaris de l’entitat bancària Andbank juntament amb la família Reig després de la fusió entre el Banc Agrícola i Comercial d’Andorra i la Banca Reig en el 2001.

Bohr va tancar l’operació a la fi de maig a través de la societat Futur Lucas, filial de Grup Bynsa, companyia situada a Saragossa, dedicada a l’alimentació de mascotes i principal proveïdora de les marques blanques en aquest àmbit de Mercadona.