La Valira

Un dels propietaris de l’edifici esfondrat a Organyà, sense tasques de manteniment, és gendre de l’alcalde

Tot i que un alcalde ha de ser el primer a donar exemple com a primera autoritat en un municipi, sembla que aquest no és el cas del batlle d’Organyà (Alt Urgell), Celestí Vila, amb relació a la família més propera al seu entorn.

Així, segons ha pogut saber LA VALIRA, l’esfondrament aquest dimecres d’una edificació, en molt mal estat, situada a l’avinguda Dr. Montanya, té com un dels seus propietaris al gendre de l’alcalde.

L’immoble, de gairebé un segle de vida i que havia estat una era pel cultiu, estava abandonada des de feina molts anys i sense realitzar-se les tasques de conservació i de manteniment necessàries tal com estableix la normativa vigent.

De fet, alguns veïns ja havien alertat al mateix ajuntament de l’estat de l’edifici, i del perill que representava, sense que el batlle hagués posat fil a l’agulla per solucionar-ho.

Sortosament, l’incident no va provocar cap mena de desgràcia personal, tot i que la casa es troba al costat d’un aparcament municipal i a tocar d’una carretera molt transitada, la C-14. A més, hi ha un caminet que porta fins a les piscines municipals.

Exit mobile version