Site icon La Valira

UGT i CCOO mantenen l’hegemonia en el comitè d’empresa de l’Hospital de la Seu

UGT i CCOO, amb 68 i 14 vots respectivament, mantenen l’hegemonia en el comitè d’empresa de la Fundació Sant Hospital de la Seu després de la celebració de les eleccions sindicals celebrades aquest dijous.

La Intersindical-CSC, integrada per militants i simpatitzants de JuntsxCat i ERC, va aconseguir 73 vots i 4 delegats, els mateixos representants que  la UGT, mentre que CCOO tindrà 1 delegat.  La candidatura de Metges de Catalunya només va poder recollir 11 vots i cap delegat.

Amb una participació del 65% van exercir el seu dret al vot un total de 166 treballadors dels 252 electors censats, els quals havien d’elegir un total de 9 representants sindicals.

Val recordar que la Intersindical Confederació Sindical Catalana és un sindicat independentista i de classe català, fundat l’any 1990 i constituït el 1993. Des del 6 d’abril de 2013 n’és secretari general Carles Sastre i Benlliure.

Sastre és un sindicalista i militant independentista, antic militant de l’Exèrcit Popular català, EPOCA, que va ser condemnat per pertinença a banda armada i per la coautoria de l’assassinat -posant-li una bomba al pit- de l’empresari Josep Maria Bultó.

Exit mobile version