Site icon La Valira

Turull no inclou la independència com a objectiu de la legislatura

L’exconseller i diputat electe de Junts per Catalunya Jordi Turullno ha citat la consecució de la independència quan ha exposat, a aquest dimecres a RAC1, els objectius que un futur govern encapçalat per Junts per Catalunya pretén a assolir durant el següent mandat.

Ha especificat que l’executiu que volen que presideixi Carles Puigdemont té com a objectius aquesta nova legislatura revertir els efectes de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya, en virtut del qual el govern espanyol ha manat a la Generalitat, així com ampliar la base social de l’independentisme i seguir picant a la porta del govern espanyol per negociar i també mirar de sumar suports internacionals.

D’altra banda, Turull ha explicat que s’ha posat a disposició de Puigdemont per repetir com a conseller de la Presidència. Quant a la situació de Puigdemont, ha dit que la voluntat de l’expresident és “tornar per la investidura i la nostra voluntat és investir-lo”, però ha afegit que “s’han de tenir en compte totes les derivades” i que “ens mourà el que sigui més efectiu”.

Exit mobile version