La Valira

Tot gairebé queda en família en una de les llistes electorals que concorren a un municipi de l’Alt Pirineu

Una de les set candidatures que es presenten per governar els pròxims quatre anys a la capital del Pallars Jussà, Tremp, està formada gairebé majoritàriament per persones de la mateixa família. En concret es tracta de la llista de Sumem per Tremp, vinculada a En Comú Podem, està encapçalada per Diego Palomares, un veí del nucli d’Eroles de 36 anys. Palomares, nascut a Esplugues de Llobregat, viu a Eroles des de fa tres anys.

La candidatura és la següent:

I aquest és el grau de parentiu entre ells:

Els números 1 i 3 són germans

El 6 és la mare de l’1 i el 3

El 2 la mare del 6, àvia de l’1 i el 3

El 8 i el 12 són germanes

L’11 és el pare de l’1 i el 3, nebot del 6

El 6 mare del 8 i el 12

El 13 fill de 12, nét del 6

En aquestes eleccions municipals a Tremp, es presenten un total de set candidatures, una cosa històrica per a la capital del Pallars Jussà. Compromís per Tremp repeteix amb la diputada Sílvia Romero com a candidata i que va guanyar els comicis de fa quatre anys.

L’actual alcaldessa, Maria Pilar Cases, es torna a presentar amb una llista totalment renovada i Junts per Tremp presenta a un nou candidat: Quim Delgado.

Amb la incorporació de quatre candidatures noves ja es veurà com quedarà la distribució del ple del consistori i quins pactes postelectorals hi haurà per governar.

Les quatre candidatures són: Sumem per Tremp, amb Diego Palomares de candidat; Llaura Tremp-Pacte Local, amb Josep Fillat en la capçalera de la llista; el Partit Popular que es torna a presentar a Tremp vuit anys després amb la candidatura de Susana Torrejón; i Vox, amb Alejandro Javier Corona, formació que es presenta per primera vegada en la capital del Pallars Jussà.

Exit mobile version