Site icon La Valira

Torna el servei de la línia Lleida-La Pobla a partir de demà dilluns

Fer­ro­car­rils de la Gene­ra­li­tat de Cata­lu­nya (FGC) recu­pe­rarà la tota­li­tat del ser­vei a la línia Lleida-La Pobla demà dilluns 18 de maig, coin­ci­dint amb l’entrada a la fase 1 de la deses­ca­lada de la regió sanitària de Lleida.

D’aquesta manera, les cir­cu­la­ci­ons i els hora­ris a la línia tor­na­ran a ser els que hi havien abans del dis­sabte 21 de març, quan FGC va reduir les freqüències a la mei­tat per adap­tar l’oferta als reque­ri­ments de les auto­ri­tats sanitàries i de la mobi­li­tat pel coro­na­vi­rus. De fet, durant aques­tes set­ma­nes, la demanda del ser­vei ha dis­minuït al vol­tant d’un 84% arran de la crisi sanitària.

Tot i la recu­pe­ració del ser­vei, el tram comprès entre les esta­ci­ons de Bala­guer i La Pobla de Segur es con­ti­nuarà rea­lit­zant amb autobús com a con­seqüència dels tre­balls de repa­ració de la uni­tat de tren mal­mesa durant el tem­po­ral Glo­ria del mes de gener.

Aques­tes tre­balls s’han vist afec­tats per les limi­ta­ci­ons impo­sa­des per l’estat d’alarma pel coro­na­vi­rus i la pre­visió és que la uni­tat torni a estar en ser­vei la segona quin­zena de juliol, segons han infor­mat des de FGC.

Exit mobile version