Site icon La Valira

Tomb al comitè d’empresa de l’hospital de la Seu: La UGT guanya les eleccions i desbanca la CSC

L’hospital de la Seu d’Urgell va renova aquest dijous el comitè d’empresa després de les dimissions de delegats i la UGT es va imposar per 98 vots, derrotant al fins ara sindicat majoritari, la Intersindical-CSC, en unes eleccions en les quals estaven cridats a participar 288 treballadors.

La segona força més votada va ser la independentista, que es va endur 61 vots, mentre que els 22 restants van ser per a CCOO. Traduït en delegats, tres són per a la UGT, dos per a la Intersindical i un per a Comissions.

Els resultats dels comicis castiguen d’aquesta manera al sindicat majoritari fins ara després de les lluites partidistes i desacords interns en el si de la mateixa entitat que van provocar la dimissió de dos dels seus delegats en considerar un excés de males maneres i actituds prepotents i impositives per part d’algunes de les seves membres.

Cal recordar que en les eleccions celebrades el novembre del 2019 la CSC va quedar com a primera força, amb 73 vots i 4 delegats. En segona posició, la UGT va obtenir 68 vots i 4 delegats, seguida de CCOO que va recollir 14 vots i 1 delegat.

Exit mobile version