Site icon La Valira

Tall de servei a la línia Lleida – La Pobla

Amb motiu d’uns treballs de manteniment a les unitats de tren de la sèrie 331 el dilluns, dia 28 de maig, i el dilluns 4 de juny, s’interromprà el servei en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur (Pallars Jussà) de la línia Lleida – La Pobla de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur.

L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada més propera. Això no obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris. Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual.

Tot i això també es veuran substituïdes per un servei d’autobús, les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 5.25 h del matí i el tren amb sortida de La Pobla a les 19.30 h de la tarda. El manteniment de les unitats durant aquests dos dies consistirà en el tornejament de dos eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un major desgast.

Exit mobile version