Site icon La Valira

Suspès el Congrés de neu i muntanya a Andorra pel coronavirus

Donades les restriccions de viatges de molts països i d’organitzacions que han estat augmentant en les últimes hores a causa del coronavirus, un creixent nombre de participants i ponents han informat de la impossibilitat d’unir-se al Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, tal com indica el Govern en un comunicat.

Tenint en compte aquestes circumstàncies i la voluntat de l’organització de mantenir la màxima qualitat prevista per a aquest congrés internacional, s’ha decidit posposar la celebració per a l’any 2021.

L’organització lamenta que aquesta situació conjuntural hagi afectat la celebració d’aquest esdeveniment i mostra la seva determinació a celebrar-ho el 2021 al més al nivell esperat.

En el comunicat, informen que els participants i els ponents estan sent informats d’aquesta decisió. Tot i així, des del Govern asseguren que no s’està produint transmissió comunitària del Covid-19 i que fins al moment l’activitat turística del país es desenvolupa amb total normalitat per als nostres visitants.

Exit mobile version