Site icon La Valira

SOS per l’estat de deixadesa de l’Horta del Valira

El grup municipal de Compromís x la Seu reclama que l’equip de govern convergent de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell vetlli perquè les parcel·les no construïdes a la urbanització de l’Horta del Valira tinguin un manteniment mínim. Actualment “un manteniment inexistent d’aquests terrenys provoca un risc innecessari d’incendi, per la presència d’herbes altes i seques que no són desbrossades, i problemes de salubritat a causa de l’incivisme d’alguns, incentivat per la manca de papereres i per l’existència de contenidors bloquejats a la zona”.

Veïns de la zona, a més dels alumnes, pares i mares de l’Institut La Valira, conviuen diàriament amb la deixadesa actual a la urbanització. A causa d’aquesta deixadesa i a les altes temperatures dels últims dies, un conat d’incendi va afectar una de les parcel·les recentment. Aquest incident dóna pes a l’argumentació que “cal que el consistori s’encarregui que la urbanització mantingui la seguretat mínima que es requereix per als veïns”.

El principal grup de l’oposició recorda a l’alcalde Albert Batalla  que l’Horta del Valira acumula un retard de vuit anys en l’entrega definitiva de les obres d’urbanització, a causa de la “mala gestió feta per l’equip de govern convergent de l’Ajuntament, que va portar, per exemple, a una manca de previsió elèctrica de la zona”.

Per a la formació que encapçala Òscar Ordeig hi ha una “manca de previsió que pot comportar greus sobrecostos a afegir al ja alt cost suportat pels propietaris de la zona”, a més, de comportar riscos de seguretat i salubritat per a la ciutadania.

Exit mobile version