Cinc dels operadors internacionals que van participar en el concurs per obtenir la llicència del casino han presentat un recurs administratiu contra la resolució del Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ). Els grups empresarials que han recorregut el concurs són Cirsa i Cierco-Partouche, que ja ho van fer dijous, i Bomosa, Barrière i Genting, que han esperat fins aquest divendres, quan s’ha acabat el termini. En canvi, finalment no ho han fet altres tres aspirants, Reinau, PVG i Mercury.

Els recursos s’han presentat per separat i no de manera col·lectiva com s’havia previst en un inici. Així i tot, hi ha elements comuns que els diferents grups han indicat com a motiu del recurs, com ara els criteris de valoració del concurs o alguns dels aspectes contemplats en el plec de bases.

En la majoria dels casos, els recurrents impugnen el procés i demanen que es convoqui una nova taula de contractació. La via administrativa és la primera que s’obre contra la resolució del CRAJ. Si no prospera, el concurs podria arribar als tribunals.

El concurs va ser atorgat a Jocs SA, un grup amb capital 100% andorrà que té com a partner tecnològic l’empresa austríaca Novomatic.