Site icon La Valira

Sindicats i alguns partits recuperen a Andorra la manifestació del Primer de Maig

Entitats socials, partits de centreesquerra (des dels socialdemòcrates fins a Podem Andorra) i diferents sindicats, entre ells la Unió Sindical d’Andorra (USdA),  el Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT) i el sindicat de funcionaris de l’administració general (Sipaag) organitzen una manifestació en forma de concentració amb motiu del Primer de Maig o Dia Internacional del Treball.

Enguany els convocants que, a hores d’ara enllesteixen els preparatius de l’acte, han optat en aquesta ocasió per recuperar la fórmula de la mobilització per protestar per les dificultats econòmiques i retallades de drets socials tant dels empleats públics com privats.

Un clam divers, com en les darreres dues manifestacions celebrades el desembre i el  gener passat, per reivindicar canvis i mancances socials com la precarietat laboral i la falta de representació sindical, les baixes pensions, els elevats preus del lloguer, un cost de la vida a l’alça, el dret dels residents a votar o la despenalització de l’avortament.

La concentració està prevista que tingui lloc a partir de dos quarts de nou del vespre a l’avinguda Meritxell davant del passatge Biscariet, el del Centre Comercial Andorrà de la capital.

Exit mobile version