Site icon La Valira

Sànchez dóna suport a Artadi com a candidata

Suport de Jordi Sànchez a Elsa Artadi davant la possibilitat que sigui escollida candidata a la presidència de la Generalitat. En una entrevista per escrit a l’Agència Catalana de Notícies des de Soto del Real, Sànchez parla de la seva capacitat i el seu futur: “Elsa Artadi és una dona capacitada i li auguro un llarg recorregut polític, sigui o no sigui ara aspirant a la presidència. Ella sap que té tot el meu suport”.

El número dos de JxCat també es mostra convençut que Carles Puigdemont no malgastarà el mandat del 21-D: “Unes noves eleccions no ens aportaran res de nou que ara no disposem ni puguem fer”. A més, Sànchez demana a la CUP que surti de la “zona de comoditat” i s’arrisqui per la República.

D’altra banda, l’expresident de l’ANC -empresonat des de fa gairebé 200 dies- explica que no té previst renunciar a l’acta de diputat i avisa que si el Suprem vol continuar impedint que exerceixi els seus drets ho farà “violentant la resolució de les Nacions Unides“.

Reunió de JxCat a Alemanya
El líder de JxCat, Carles Puigdemont, ha convocat els diputats del grup parlamentari a una reunió per a aquest dissabte 5 de maig a Alemanya. La trobada arribarà després del ple al Parlament de la reforma de la llei de Presidència que ha impulsat la formació per poder investir Puigdemont a distància.

S’espera que l’expresident indiqui dissabte els següents passos a seguir, un cop s’aclareixi el recorregut que li queda a la reforma de la llei i quan falten només 17 dies perquè acabi el termini per poder investir un president.

Cada vegada més veus de JxCat reconeixen que caldrà abordar a partir d’aquesta setmana, el nom d’un quart candidat que desbloquegi la situació i serveixi per formar govern, i la figura d’Elsa Artadi torna a sonar amb força.

Exit mobile version