Site icon La Valira

Sánchez anuncia 11.000 milions en ajudes per a empreses i autònoms

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns un paquet d’ajudes addicional d’11.000 milions d’euros que preveu destinar, durant les pròximes setmanes, a sectors que eren competitius fa un any, però han patit particularment la crisi generada per la pandèmia de la covid-19.

Sánchez ha citat, en concret, els sectors de l’hostaleria, el turisme, la restauració i el petit comerç com a beneficiaris de la mesura, que ha presentat com un paquet per a “noves actuacions” per ajudar a empreses, pimes i treballadors autònoms.

El president del govern espanyol ha fet l’anunci al Congrés dels Diputats, on ha comparegut per informar de la situació de la pandèmia i de l’aplicació de l’estat d’alarma. Durant la seva intervenció, ha reconegut que la primera desescalada es va efectuar massa ràpidament i que la “cogovernança” podria haver funcionat millor aleshores.

Així mateix, Sánchez ha afirmat que Espanya compta amb els mitjans per fer “real, efectiva i possible” la recuperació econòmica.

Exit mobile version